downtoperfection.blogg.se

Tankar

Kategori: Rädsla/ångest

Jag känner mig tom, inget ändras samtidigt som tiden bara går. Tiden stannar inte för någon och jag ifrågasätter mig mer och mer vad jag vill och vad som är värt något.
Jag har för höga murar att klättra över för att kunna ta mig vidare att jag väljer det trygga istället. Att stå kvar på samma ställe. Jag vet att jag inte mår bra här, men tänker jag på de höga murarna mår jag om möjligt ännu sämre.
 
Pappa är på mig mer och mer för varje dag som går, han frågar hur jag tänker kring utbildning, tycker att jag ska ringa skolan och berätta att allt är så mycket bättre och att jag är villig att ta tag i allt nu. Om han bara visste, OM han bara visste hur allting är. Hur skulle han reagera om jag berättade att jag skurit mig, att jag tänker på vad som händer when you "cross over", vad jag tänker och tycker om mig själv. Hur jag förstör mig själv inifrån och ut.
För ett par år sedan visste jag inte att ett så stort självhat fanns.
 

Jag har tråkigt

Kategori: Allmänt

Hej på er!
 
 
 
 
Borde egentligen infinna mig på ett steppass just nu, men efter vissa omständigheter så hoppade jag det, hehe. Något som borde kommit igång tidigare kom igång försent..
 
Anyway, känns som jag sitter och ruttnar bort (hade ju varit en sak om jag tynade bort) för jag har så otroligt tråkigt. Jag går liksom fram och tillbaka mellan mitt rum och tvn, sen upp en sväng och kikar till lillbrorsan som är sjuk sen ner igen, sen upp och sätter på en balja te sen ner. Tjaa, upp och ner för trappor ska vara bra har jag hört *host*
Ne men allvarligt, något måste jag hitta på, får väl läsa eller något. Får se om jag lyckas pallra mig iväg på en promenad senare i alla fall.
 
 

Dag 8 HSGD

Kategori: HSGD

 
Brunch
jordgubbskvarg med 1/2 banan, 1 flatbröd med keso och skinka ~ 189kcal
 

Middag
Tonfiskröra med grönsaker ~ 143kcal
 
Totalt in : 332 kalorier
 
Träning
1 medelpass
1h promenad
 
Det gick ju bra på matfronten idag, efter middagen som jag åt halv sju så somnade jag i soffan ett bra tag och vaknade inte förrens två timmar senare.
Är sjukt trött, känner mig äckligt tjock, och hoppas att jag kan sova nu trots min lilla nap tidigare.
 
Tack för alla tips om håret också tacktacktack! blir superglad att ni hjälper mig, för hur mycket jag än googlar runt så bli jag inte klok på det här ämnet.
 
Godnatt!

Ny vecka

Kategori: Allmänt

Har precis intagit soffläge, jag ligger och kollar på ghost whisperer.
Gårdagen gick inte sådär jättebra tyvärr, och jag hatar att jag inte kan följa en enkel planering.
Aja vägde in i morse och väger 1,8kg mindre än förr veckan. Jag går ju åtminstone neråt så jag tänker fortsätta att försöka följa schemat så gott det går. Har ju faktiskt sagt att det mest är en mall jag går efter.
 
Imorse höll jag på att bryta ihop över mitt hår igen. Vafan kan det inte sitta kvar på huvudet för???
Jag blir verkligen low av att tappa så mycket, jag mår nästan mer psykiskt dåligt över det. fyfan!
jag har fått pappa att lova att sponsra mig med peruk om allt faller av...!
 
Har frågat förut, men om någon av er har ett mirakeltips på hur håret sitter kvar på huvudet så tipsa mig snälla.
 

ren fakta - haha

Kategori: Allmänt

Jag har gjort en lite kul upptäckt.
ser ett gäng tjejer på ett medel pass som mest flamsar runt, förmodligen 13 eller 14 år. antagligen tycker dem att det både är jobbigt och lite pinsamt att hoppa runt.
Passets nästa låt är boyfriend med Justin Bieber som leder till jävligt stora leénden och dem sjunger tyst med i låten och tar i för kung och fosterland... 
 
Vad har jag lärt mig utav det här förutom att jag är gammal och inte alls tycker om Justin bieber.
 
Sätt på en låt som peppar er, sjukt mycket roligare att träna då.

Söndag - då kör vi

Kategori: Allmänt

Somnade i brorsans säng inatt så vaknade upp mycket tidigare än vanligt, visst gör man det? somnar man på soffan så vaknar man alltid mitt i natten och går in och lägger sig i sängen istället. Har hunnit städa undan efter gårdagens miss och just nu känns det som om jag aldrig mer vill äta igen.. men som sagt, inga förbud bara bättre val. Annars kan det gå snett.
Idag känner jag inte för att sitta still så jag har bestämt mig för att typ, panta burkar, städa lite och kolla in stadiums rea. Jag är på jakt efter nya träningslinnen.
Kl 11 och 17 blir det medel gympa och sedan kommer familje hem.
 
Det känns som om dagen kommer gå bra, tänker jag tillbaka på igår så känns ingenting värt det, inget var speciellt gott utan det var bara mitt jobbiga beteénde och jag har lärt mig att vara lite mer säker och inte freestyla för mycket i köket när jag bestämt mig för att äta något.
Jaja ha en fin söndag och låt INTE det tråkiga vädret påverka er negativt.


Dag 6 HSGD

Kategori: HSGD

Dålig uppdatering idag.
 
Tänkte börja dagen med ett spinpass men insåg ganska snabbt att jag inte var motiverad eftersom hennes nya pass faktiskt inte alls var bra.. suck!! jag som älskade hennes förra pass, vad gick snett?? tur att jag hr hittat det ny intervallpasset som verkligen föll mig i smaken.
 
Jaja gjorde ett försök till nyttiga pepparkaksmuffins, smeten var supergod, men när dem var klara i ugnen så satt dem fast i formarna och det lilla man kunde peta ut smakade...blä!
När jag då insåg att jag inte visste vad jag skulle äta och jag redan provsmakat och blev lite vilsen så gick det utför. Jag blev så himla ledsen, jag tillåter mig så jävla mycket men ändå ska här hetsas.. vilket betyder, att det kommer bli jätte svårt att sluta med den här jävla vanan.. att spy. Hade inte gjort det sedan förra onsdagen. 10 dagar.
 
Kommer fortsätta med min diet ändå, försöker att inse att misstag kan ske och att jag inte kan räkna med att allt ska gå hur lätt som helst.
 
Till en kul sak!!!! har ju inte vägt mig sedan i måndags för att jag inte vill få den ångesten redan på morgonen om jag skulle gått ner ett hekto eller upp ett hekto.
Vet ni vad vågen visade?? minus TRE kilogram. Så skulle jag kasta bort detta nu så hade jag varit dum i huvudet.. jag fortsätter som om inget har hänt och försöker glömma denna hemska ångestdag.
 
Saknar min hääääst!!<3  gammal bild!