downtoperfection.blogg.se

Dag 5 HSGD

Kategori: HSGD

 fuskdag

Frukost
Miniyoggi med äppelbitar, 1/2 rågkaka med leverpastej mini och smörgåsgurka ~ 148kcal
 

Middag
Sallad på pizzerian (sallad,gurka,tomat,majs,paprika,kyckling,räkor,kräftstjärtar, 1msk tsatziki,) åt inte brödet.
 
Kvällsgottis
Design colalight och godis (åt "toppen" och lämnade det som låg "i" skålen) typ hälften då.
 
Japp jag har blivit en sucker för vitchoklad, visste ni att marabous vita har kommit in igen?
 
Träning
2h 20 min promenad
1 spinpass intervall
 
Jo men visst åt jag mer idag, Nyckeln är att äta regelbundet har jag märkt. Jag åt frukost trots att jag inte helt visste hur dagen skulle bli, vilket gjorde att jag inte var döhungrig när vi åt middag och jag valde en sallad istället för en flottig pizza. Jag tog dressing, men den bästa jag hittade och inte ens halva burken utan doppade gaffeln lite i innan jag stoppade ner det i salladen. skippade brödet och kände mig nöjd. visst blev jag lite för mätt som vanligt, för jag hade inte tagit så mycket sallad till mig själv annars.
Godiset då? velade fram och tillbaka, tänkte att det var okej idag, för jag var ju beredd, tänkte efter lite till, skulle det trigga mig till en hets? svaret var nej så jag åt och jag njöt, det var gott. Jag vet fetto.. men det är faktiskt en winning situation för mig. Jag vill inte alls trycka i mig allt jag ser. Åt självklart inte allt i skålen även om vännen min plockat ut mina favoriter och fixat den till mig och en till henne <3 såå omtänksamt. Men hon är bra, så bra.
Jodå, det blev mycket men inte för mycket, imorgon kör jag strikt efter schemat igen, fuskdagen för den här veckan är över.
Godnatt!
 

mysdag med vännen

Kategori: Allmänt

J: jag önskar att du någon gång kunde bestämma vad vi ska göra och vad vi ska äta, det känns som om jag alltid bestämmer..
Jag: Okej, men då tycker jag att vi äter på det här stället idag
J: Nej det vill INTE jag kan vi inte äta där istället???
Jag: hrmpf.. okej, visst (******)
 
Det är inte lätt när det är svårt
 
2 timmar och 20 min promenad och ett spin intervall pass på gymmet. Ligger väl rätt bra till idag då. Ska klä på mig, sminka mig och dra iväg till en kompis nu, hörs ikväll. 

Panikångest

Kategori: Rädsla/ångest

Jag kunde inte somna inatt.. och nu vaknade jag en timma innan alarmet börjar ringa.
Räknade nämligen ut vad tacopajen innehåller och kom upp i minst 1400kcal/portionsform.. jag visste att den var kaloririk men inte att det var så illa.. Jag låg och hyperventlilerade, kände mig förtvivlad, förvirrad och var nära på att börja gråta hela tiden. (har väldigt svårt för att börja gråta)
I ren desperation smsade jag min vän mitt i natten och frågade om hon ville gå till ett pasta ställe som jag vet att hon tycker jätte mycket om, och som jag vet har en riktigt trevlig salladsbar. Fick ju inget svar mitt i natten vilket gjorde att jag bara funderade på vad hon skulle svara, fick i alla fall svar nu om att hon hellre vill gå till en pizzeria...SUCK! men som tur är så har den pizzerian stans bästa salladsbar för att vara pizzeria. Så nu kan jag äntligen pusta ut och jag känner mig mycket lugnare.
Jag trodde inte att jag skulle reagera såhär eftersom jag redan tillåtit mig att ha en tänja på gräserna dag.

Har varit inne på hemsidan och redan kollat ut exakt vad jag ska välja. Har försökt tänka igenom allt som skulle kunna gå snett och försökt hitta på en lösning till det. Typ dressing till salladen.. jag har märkt att om jag tar keso till som en ingrediens så blir det lagon "kladdigt" eller vad man ska säga, så det räcker för mig. eller bröd, men skulle aldrig få för mig att plocka till mig bröd om inte min kompis skulle göra det, och det vet jag att hon inte skulle så.. kirrat!
 
Tack vare mina kloka val idag så kommer jag inte hamna på ett jättehögt kalori intag, dessutom så kan jag äta regelbundet också, tänkte ju skippa frukosten eftersom det inte alls kändes okej, och jag har märkt att jag faktiskt gör bättre val om jag äter frukost, trots att det är otroligt jobbigt ibland

Eftersom jag vaknade så tidigt så hinner jag med en promenad innan jag drar ner till gymmet, nu känns allt lite lättare.

Dag 4 HSGD

Kategori: HSGD


Frukost
1,5dl mini yoggi, en liten klick kvarg toppat med dinkelpuffar och 1/2 äpple ~ 130 kcal
 

Middag
taco-qournfärs med kvargröra,tomat,gurka och paprika ~ 179 kcal
 

Kvällsmål
choklad och vanilj - kasein, lite kakao och 1/3 banan ~ 244 kcal
 
Övrigt
En ask läkerol ~ 28 kcal
 
 Totalt in: 581 kalorier
 
Blev som sagt ingen träning, tror det kan ha berott lite på att de "bästa" friskisledarna var på utbildning idag och jag blev inte direkt peppad att gå på något annat pass faktiskt. Hade det varit den vanliga steppen som det skulle varit idag så hade jag åkt ner bums, för det är så jäkla kul. Men skitsamma, kroppen behövde förmodligen en vilodag.
Dagen har gått bra i alla fall. Har inte alls känt av något hets behov trots att jag varit mer eller mindre rastlös hela dagen, jag har inte suktat efter något onyttigt heller, så det känns riktigt bra. Det jag känner att jag hade velat ha är väl jordnötsmör, men jag vet att jag mest är sugen på det på fel sätt det vill säga sked i burken... så jag håller mig ifrån att köpa hem det helt enkelt.
 
Imorgon kommer jag ha min "syndardag" dvs måste landa på högst 950 kalorier som står på schemat men att jag får räkna in träningen i det hela, gör ju inte det annars. Ska träffa en kompis imon och om jag inte tar helt fel så blir det tacopaj hos henne... inte alls bra men det är typ vår tradition hehe.. sen godis på kvällen, men får se hur jag gör. det går inte utan ångest det vet jag, men huvudsaken är att jag landar på högst 950kcal i slutändan imorgon.
 
Nu: lite läsning av bloggar sen sussa

Seg torsdag

Kategori: Allmänt

Okeeeej
Här händer det inte mycket kan jag tala om. Har precis ätit middag och blev helt galet mätt. Lite för mätt för mitt eget bästa, jag får inte alls i mig mycket innan det det tar stopp nu. Konstigt egentligen.
Funderar på att strunta i träningen idag faktiskt. Känns lite jobbigt men jag tror egentligen att min kropp behöver det. Liksom det är fjärde dagen på den här veckan och jag har redan tränat sammanlagt i lite drygt 14 timmar.. dessutom har jag ju legat på minus varje dag.
Det är verkligen tråkigt väder idag, riktigt film/bok och te väder. Åskan hänger i luften här också och jag fryyyyyser. Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet.
 

Filt, bok och te

Kategori: Allmänt

Idag har jag gjort något som enligt mig är förbjudet.. Hade bestämt mig för att gå på spinning 12.00 men regnet öste ner och jag liksom kände inte för det. Hade jag däremot känt att jag kanske skulle hetsa av detta så skulle jag nog sprungit ner ändå, brukar boka passen och vänta tills det är försent att avboka och då kommer jag ALLTID iväg.
 
Jag har egentligen inget problem med vädret, bara att dra på sig regnkläder eller fälla ett paraply över huvudet, men då går jag helst runt uppe i mitt område och inte ner mot stan.
Så istället hoppade jag in i duschen och stod länge under det varma vattnet, nu har jag fått på mig en morgonrock och julstrumpor med renar på HAHA supermysiga och varma.
Jag funderar på att mysa ner mig i soffan med en kopp te och min bok, kanske ska tända lite ljus också.
 
Kommer inte vila från träningen i alla fall. Det blir en sväng till friskis senare i eftermiddag istället.
 
Ha en bra dag!

Dag 3 HSGD

Kategori: HSGD


Frukost
Två microbröd med keso,skinka,gurka och paprika ~ 151 kcal
 

Lunch/Middag
Ett fazer sviktat fullkorn med tonfiskröra (tonfisk,keso,fettfri majonäs, salt och peppar) med sallad och tomat ~ 305 kcal
Orkade inte hela till lunch så det fick bli både lunch och middag idag.
 
Kvällsmål
vaniljkasein med mullbär och frusen mango ~ 168 kcal
 
Totalt in: 624 kalorier
 
Träning
1 spinintervall pass
1 medel pass
4 h promenad
 

Right now

Kategori: Allmänt

Sitter och äter lunchen som blev över tidigare idag. Gjorde en tonfiskwrap och den blev alldeles för stor (egentligen inte antar jag?) fick mega ångest och åt bara halva innan jag drog iväg på dagens andra pass.
Hade nämligen bara två timmar på mig mellan passen och när jag kom hem så orkade jag inte ställa mig och fixa mat eftersom jag varken var sugen eller orkade stå och mäta och väga just då, ville bara sätta mig med ett glas pepsi max och en tidning och chilla en stund. Den stunden blev lite för lång och helt plötsligt blev jag stressad om jag skulle hinna äta innan jag skulle dra iväg igen, så det blev lite jobbigt. Det var så sjukt längesen jag hade den här inställningen till mat. inte orka fixa, slänga äpplen och lägga ifrån mig mat.. jag är stolt.
 
Testade spin intervall idag, jäklar vilket grymt pass. Helt otroligt bra!! sen var det nytt medel pass också, skitbra det också.
Gissa vad gissa vad gissa vad....
Jag träffade underbaraste hallon på gymmet, har inte träffat henne sen innan sommaren. Visserligen hade vi redan bestämt att vi skulle ses idag. Men kul ändå. Vi har varit lite dåliga på att ses, ja ni vet man drar sig undan och sådär.. riktigt dåligt, vill inte göra så mot henne, men stötte bort alla ett tag, och det är inte okej!
 
Men drar iväg om en timma och möter upp henne, blir en massa snack och en lång promenad. Precis vad vi behöver.

Laddar för dagen

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Här hemma i huset kickstartar jag morgonen med hemmagjort bränt bröd.. yummi. Ah asså det brändes i brödrosten men sitter och äter det ändå och det blev faktiskt gott.
Tänkte först börja dagen utan frukost och äta efter spinningen, men intalade mig att jag faktiskt får äta 900kcal idag och då kan jag lika gärna äta dagens viktigaste mål, dessutom är det ju lättare att förbränna ju tidigare man äter egentligen. Men idag fick jag verkligen övertala mig själv. Så lite ångestfyllt var det allt.. men men
Det är både lätt och svårt att köra Hsgd. För det känns skönt att kunna äta ganska mycket, liksom inte vara jätte begränsad, men samtidigt har 900 kalorier alltid låtit hur mycket som helst för mig..
 
Men det är kul att kunna laborera med lite nya recept och så.
Galet, jag är inte ens klar med min frukost som landar på 151kcal och jag är redan galet mätt, och jag som tänkte ta lite yoghurt till först, precis som igår när jag skar upp ett helt äpple, jag garderar mig, måste ju bli mätt, men så orkar jag inte allt.
Aja ska ta det lugnt en stund till innan jag drar mig ner mot gymmet
 

Dag 2 HSGD

Kategori: HSGD


Brunch
Två plättbröd med leverpastej mini, inlagd gurka och 1/2 äpple (slängde ena halvan eftersom jag blev så sjukt mätt) ~ 230 kcal
 

Middag
Omelett med tomat och paprika +keso och grönsaker ~ 170 kcal
 
Kvällsmål
BananJordgubbsVaniljproteinfluff toppat med blåbär ~ 159 kcal
 
Totalt in: 559 kalorier
 
Träning
1 h promenad
1 step pass
30 min rockring
 

Ännu en dag har gått och det känns så jäkla bra just nu, för första gången på flera månader känner jag att jag har kontroll. Jag vet att det egentligen är för tidigt att sjunga hejaramsor redan.. men hela upplägget känns så himla bra och jag har lärt mig att det går att göra så mycket olika saker, förbättra olika varianter, förnya och förändra. Lyckades t.o.m slänga halva äpplet eftersom jag var mätt, har nästan aldrig hänt innan.
Dagens lite jobbiga var kvällsmålet (som innehöll minst kalorier) eftersom fluffet bara växte och blev hur mycket som helst trots att jag bara lagt till 42g banan liksom. Åt upp allt eftersom jag var så inställd på kaloriantalet och inte skulle veta alls hur mycket jag skulle ha slängt, för det som är på bilden är inte ens allt fluff, hade ännu mer i frysen av samma smet..
 
Jag är nöjd med dagen idag med i alla fall. Är helt lagom mätt och har inga cravings på något.

soffmys

Kategori: Allmänt

Jag sitter och kollar på ung och bortskämd, alltså vad roliga dem är..
Min bror frågade om jag ville följa med till IKEA innan och jag bestämde mig för att göra det. Detta scenariot förstörde jämt för mig förr.. men det gick sjukt bra även om han satt och åt både köttbullar och cheesecake medans jag satt och kollade på HAHA. Sen frågade han om vi skulle köpa Ben&Jerry. Ett stort NEJ på den frågan och vi gick vidare. 
Det funkar bra det här, iom att jag tillåter mig så mycket mer gör att jag inte går runt och tänker på vad jag inte får äta och så hela tiden. Hade precis ätit lite innan vi åkte också och var mätt. Så jag måste ärligt erkänna att jag inte ens blev det minsta sugen på något av vad han åt.
 
 
 

Typ Godmorgon

Kategori: Allmänt

Jag vaknade sjukt jäkla sent idag. Klockan ringde som vanligt vid 8.30 men stängde av och sov lite till. Sov över passet som jag hade velat gå på, men tur att passen kommit igång ordentligt nu så det finns en hel drös att välja på även om man missar ett. Step blir det förmodligen idag i alla fall. Så sjukt kul!
Det känns som om jag kommit igång igen, kommit över den där tröskeln som tar emot lite i början av träningen innan man inser hur sjukt jäkla kul det är och hur bra man mår av träningen.
 
Ska äta lite frukost snart och sen kommer väl dagen igång som vanligt antar jag. Kanske blir en tripp till IKEA senare med bror.

Dag 1 HSGD

Kategori: HSGD

Middag
1 burk makrill i tomatsås, 50g keso + grönsaker ~ 265 kcal
 
Kvällsmål

Jordgubbsvaniljfluff (100g frysta jordgubbar,1/2 dl vaniljproteinpulver, stevia och vaniljpulver) med 50g banan ~ 157kcal
 
Totalt in: 422 kalorier
 
Träning
2h promenad
2h långsam promenad
1 spinpass
1 aerobic jazz pass
 
Dagen har gått riktigt bra och jag är nöjd. Ligger på väldigt mycket minus och min diet är ju som sagt en riktlinje. Får inte överstiga siffrorna och måste träna minst 30 min om dagen, men att äta mindre är ju alltid acceptabelt.
Förresten, fluffet jag gjorde blev hur jäkla gott som helst. Ni måste testa, jag använde inte ens kaseinprotein och ändå blev det så jäkla fluffigt,
Mixa 100g frysta jordgubbar med 1/2dl vatten, tillsätt 1/2 dl proteinpulver och vispa med elvisp på högsta i ca 1 minut, tillsätt stevia och vaniljpulver efter egen smak. FÄRDIGT!! Sen kan man frysa för mer glass känsla.

Sitta still, vad är det?

Kategori: Allmänt

Jag har bokstavligt talat varit igång nästan hela dagen.
Jag började imorse med att vandra ner till gymmet för att äntligen få testa höstens nya spin pass, lite besviken på låtvalen tyvärr, men jäklar vad tungt passet var, mycket tuffare än vårens pass.
Hem efter det och hade bestämt film marathon med en vän, men vädret var så otroligt fint så vi hoppade filmen och hamnade en halvtimma på hennes altan för att lapa lite sol. Hon i shorts och bikini och jag i mysbyxor och linne med händerna för magen. Nepp den är privat.. USCH! När det blev lite för kallt så drog vi ut på en lång promenad på två timmar i lugnt tempo och bara snackade om allt och inget - världens bästa vän

Drog hem senare och åt middag innan jag återigen slängde träningsväskan över axeln och testade aerobic jazz. Shit vad det var komplicerat, men jag tror att jag hängde med hyfsat i alla fall, om jag fortsätter att gå på dem kommer det ju att fasta till slut i alla fall. Har ju saknat att dansa.
 
Maten idag har varit lite konstig, vill ju äta regelbundet, men iom att vi skulle ha filmdag så hade vi bestämt att ha frukt och sånt, vilket gjorde att jag inte visste hur jag skulle äta. Så middagen var det första jag åt. Trodde att min vän skulle vilja ha godis till filmerna så jag försäkrade mig om att vi kunde ha frukt istället, innan hon skulle föreslå något. Men det ger mig otrolig ångest även om det bara är frukt.. jag vill kunna räkna och väga så jag vet.
 
Nu ska jag äta ett sent kvällsmål, sen kommer matdagboken upp för dagen och sen blir det nog att sussa.
 
 

Healthy skinny girl diet

Kategori: HSGD

Hej på er alla!
Kom hem från Sthlm igårkväll och har haft en otroligt mysig helg med mamma. Vi har shoppat och turistat oss riktigt ordentligt, flummat, gjort bort oss och skrattat ännu mer. Min mamma är helt klart bäst<3
Hade sååååå gärna velat komma på bloggträffen, men han ju inte riktigt med det, men det verkar som om ni hade riktigt roligt och det är ju kul.
 
Men nu är det måndag och ett helt nytt upplägg för en tid framöver. Healthy skinny girl diet alltså. Har funderat ut och tänkt igenom detta hur mycket som helst nu för att verkligen kunna genomföra den ordentligt. Mina regler kommer dock vara att frukt räknas in. kalorier som kalorier ju. Jag kommer inte räkna minus bara för jag tränar, förutom en dag i veckan. Vilket betyder att jag får planera in en kompis den dagen för att inte vara helt begränsad. Men kommer såklart fortfarande landa på vad jag ska bara att träningen räknas in den dagen så att jag kan äta mer om jag vill (varför jag nu skulle vilja det) men det kan nog vara bra att veta att man har en sån dag ifall att.
 

Mot Stockholm

Kategori: Allmänt

Sitter framför datorn ovanligt tidigt med en kopp kaffe och försöker vakna till något sådär innan bror som är snäll och erbjudit sig att skjutsa mig och mamma till tågstationen kommer.
Hoppa på att få en riktigt myshelg med mammsen <3 Ni får ha det så bra sålänge så hörs vi på söndagkväll, kommer nämligen inte kunna blogga innan dess.
 
Take care<3

Om man fick drömma

Kategori: Allmänt

Jag vill se ut såhär, minus ytterligare ett par kilo.. bilden är tagen i februari tror jag? Har inte bilder sen förra hösten tyvärr.. när jag var som minst tjockast i den här åldern. Nu har jag ju lagt på mig ett par kilon USCH!!
 
Hade hellre sett ut såhär nu än som jag ser ut idag.. men jag var inte nöjd när jag såg ut som på bilden heller.. armar och lår var feta och revbenen syns inte.. (okej dem syntes, men inte på den här bilden)
 
Ignorera mina otroligt fula underkläder...

Många äger ett rött armband

Kategori: Allmänt

Mitt armband som jag brukar bära ibland för att påminna mig om att göra kloka val..
Jag gjorde armbandet en gång för länge sen och sedan fick jag en berlock av mina kompisar som var tänkt att sitta på mitt thomas sabo armband, kräsen som jag är vill jag bara ha just thomas sabo berlocker på armbandet, så hjärtat fick pryda detta istället. Men jag tycker faktiskt att det blev fint.

Trötta S

Kategori: Allmänt

Jag kommer inte riktigt till skott känner jag. Det är inga roliga pass på gymmet idag förutom senare i eftermiddag och då ska jag träffa en vän så då hinner jag inte träna. Men funderar på att ta en promenad eller sätta mig en stund på motionscykeln lite senare. Någonting bör jag i alla fall hitta på i träningsväg.

Ska träffa min underabara vän senare för promenad och kycklingsallad, kommer nog bli jättemysigt tror jag. Men nu blir det att bädda ner sig till en avsitt OTH innan jag börjar fundera på något annat.

Mat uppdatering

Kategori: Matigt

Dagens mål:
chokladapelsinröra (250g kvarg,11g kakao,funlight apelsin,stevia) och ett äpple ~ 272 kcal
 
Var så otroligt mätt hela dagen efter att ha ätit så mycket igår att det bara blev ett kvällsmål idag. Men det känns bra. Har bestämt mig för att äta max 900 kcal om dagen tills på fredag då vi åker till sthlm. Att det blev mindre idag känns bara bra såklart.
Som ni ser på bilden så åt jag i sängen idag framför OTH. Jag har knappt lämnat sängen idag och det känns lite konstigt att inte alls ha tränat  utan bara rockat lite rockring. Men men, min kropp kanske behövde det också
 
Godnatt

Tipsar

Kategori: Tips

Sitter fortfarande i sängen i pyamas och en ny kopp kaffe. Känner mig visserligen otroligt lat, men skitsamma.
Har gjort lite avbrott och rockat rockring en timma, men inte mer än så.

Tänkte egentligen köra något pass på friskis idag, men det var inte något som jag fastnade för alls. Rättare sagt, passen fastar jag för eftersom det är både step och spin, men ledarna är inte bra. Hade oturen en gång att gå på ett pass med en ledare som hade noll taktkänsla, det var skitkonstigt att följa henne då. Nästa vecka börjar exakt ALLA pass på friskis igen och jag kommer ha svårt för att välja ut vilka jag ska gå på. Dessutom har jag bestämt att börja HSGD den veckan också. Kommer nog bli riktigt bra hoppas jag.
 
Tänkte förresten tipsa om rockringen här igen, Dels för att det är bra träning och hjälper till att bli av med love handels men också... så har jag märkt att eftersom det är såna där "massage" knölar på ringen så kommer magen igång som tusan.. här behövs inga dulco kan jag lova. Det har ta mig tusan fungerat varje gång!
 
Har jag som syfte att få igång magen så brukar jag köra rockringen en halvtimma när jag vaknar. Har inte köpt dulco på länge nu iom att detta funkar så bra. Sen är det ju mycket bättre än att laxera också.

I´ve got plans

Kategori: Allmänt

Right!
Okej, sitter fortfarande i min säng i väntan på att något bra ska hända.
Nä inte precis, men i sängen sitter jag och planerar som vanligt. ständigt dessa planeringar. Men efter att ha misslyckats så mycket på senaste kände jag att det var dags att börja tänka igenom vad som verkligen gör att det går snett gång på gång.
 
Först och främst kan jag nog säga att jag är ett känslomässigt matvrak.
Typ
Jag är glad - jag äter (titta jag är normal) - ångest (fuck varför åt jag?)
Jag är ledsen - jag äter (jag är äcklig, jag är fet jag är en idiot på diet) - ångest (hatahata)
 
Okej, man kan känna sig glad och ledsen och man kan känna SÅ mycket mer. Men det går alltid ut över maten.
 
Jag kan inte räkna till hur många gånger jag har förstört allt genom att till en början inte gå med på att äta ett äpple som skulle kunna motverka alla hetser som istället kommer som ett brev på posten.
 
Funderar på en ny diet faktiskt Healthy skinny girl diet
Men så är det ju det där med planering igen, jag åker ju till stockholm på fredag och kan inte göra så jättemycket åt maten då.. Det blir liksom frukostbuffé, lunch och middag och då kan jag ju inte räkna kalorier på samma sätt.
Däremot kan jag göra hälsosamma val, jag överäter sällan frukost (har även kollat upp frukosten på hotellet vi ska bo på så jag är beredd och har kommit fram till bra val) och lunchsallader är superlätt att få tag på och vem har sagt att man måste beställa in värsta potatisgratängen till middag typ.
Det är ju jag som väljer vad jag vill ge min kropp.
Som tur är kommer vi ju gå typ hela dagarna när vi är där så det blir bra.
 
Men till dieten då. Ska nog köra på den sen i alla fall. Kommer inte räkna minus med träningen utan äta max vad som står att jag får äta för dagen, blir det mindre så är det bara att vara glad liksom, men jag tänker inte sträva efter att äta hur lite som helst för då förlorar jag förmodligen mer på det i längden. Frukt och grönsaker kommer räknas in. kalorier som kalorier liksom HALLÅ!!
Vet att jag kommer ha ångest att tillåta mig så mycket varje dag. Även om det kan bli mer i vanliga fall så är aldrig planen att tillåta mig så mycket från början. Men jag hoppas kunna klara detta.
 
Funderar på att även fota och räkna kalorier och skriva upp så att ni får se. Personligen tycker jag att det är intressant i era bloggar i varje fall.
 
Förlåt för ett meterlångt inlägg. Men kunde inte göra det kortare.

Ej hanterbart

Kategori: Allmänt

Jag kan inte hantera jordnötsmör, ska inte köpas på länge punkt!

Ständigt dessa misstag..

Kategori: Allmänt

Helvetes jävla skit!
Igårnatt typ tio minuter innan tolv så gick jag lös i köket. Som tur var har jag ju min spärr vid 12 som är jättestark faktiskt och som jag sällan går över eftersom det skulle innebära att nästa dag skulle ha fått en dålig start.
Så som tur var han jag inte stoppa i mig hur mycket som helst.. men tillräckligt.. Jag är verkligen helt ur kontroll. Varför ligger jag liksom inte bara kvar i sängen och låter det gå över istället för att agera efter första impuls.. något jag måste lära mig.

Dessutom är det ofta så att jag tänker att jag borde unna mig ett äpple för att inte hetsa, men det har jag svårt att lägga in i planeringen så jag hetsar istället.. hur dåligt liksom?
 
Aja sen jag har startat den här bloggen har jag i alla fall märkt skillnad på min kropp som fått mer muskler och mindre fett och så har jag gått ner ca 3 kg så jag borde vara nöjd ändå och jag har inte spytt på ett tag. Men ångesten låg på som fan igårnatt. Rockade rockring en timma innan jag la mig eftersom det var försent och förmörkt för att gå ut.
 
Vet ni hur mycket rockring bränner i timman? jag litar inte alls på vad som står på internet..
 
Men nu är det ny dag och jag tänker försöka göra den så bra det bara går. iom att jag tränar så mycket så brukar sällan mina små misstag eller mnihetsar synas på vågen, däremot står jag still istället för att gå varken upp eller ner.. så otroligt jävla tråkigt.
 
Måste hålla mig sysselsatt hela dagen. Hoppas på mycket träning som vanligt.
 
Lycka till alla ni som börjar skolan idag!!

Babbel och en bra dag!

Kategori: Summeringar

Nu är det full rörelse i huset igen efter att pappa och lillebror + kompis har kommit hem.
Dagen har rullat på rätt fint tycker jag och jag har både tränat bra och ätit bra. När jag kom hem efter step passet så drog jag på mig bikinin och satte mig i trädgården med en bok. Supervarmt och supersoligt var det.
Har även varit och handlat med pappa. Han tyckte att det blev superbilligt idag eftersom jag redan hade mina "specialvaror" hemma och bara behövde fylla på med stevia. Köpte visserligen på mig jordnötsmör och små äppelriskakor. Sen gled vi en sväng i det fina vädret innan vi åkte hem igen. supermysigt som vanligt.
 
Maten idag då:
1 galiamelon med 1dl miniyoggi
1 äpple, miniriskakor och 1tsk jordnötsmör
 
Visste ni att galiamelon bara har 24kcal/100g?! Hade för mig att det var mer, men tydligen inte. Men frukt är bra ändå och melonen var inte superstor.
 
Träningen:
45 min jazz workout (riktigt kul var det)
1 timmas promenad
1 step pass
 
Jodå, jag är nöjd med dagen. Nu ska jag titta på en film och sen gå och lägga mig. Imon är det spinning igen och jag LÄNGTAR!! älskar spinning. Dessutom gör ju ledaren väldigt mycket och hon är riktigt bra!
 
Förresten.. jag fattar inte riktigt mina hungerkänslor längre, ena sekunden känner jag mig mätt, sen skithungrig, sen illamående mätt.. hmm fattar inte riktigt men men
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Kom precis ut  ur duschen efter att ha kört ett svettigt jazzexercise pass framför datorn. Dansa är så himla kul och jag saknar verkligen det. Dansade jättemycket förr och gick på både, jazz, street och balett.
 
Äter frukost nu i form av en halv nätmelon som jag fyllde med 1/2 dl miniyoggi (där kärnorna var) gottgott.
 
Drar ner på ett step pass om en stund och sen kommer familjen hem ikväll igen. Ska bli både kul och lite jobbigt. Jag gillar att vara själv. På fredag åker jag till Stockholm med mammaoch det ska bli riktigt kul. Surt bara att det ska ta sån tid att åka dit hehe.
 
 

En lördag i min ensamhet

Kategori: Summeringar

Hej!
Kom precis hem från en lång promenad, snarare PW som det brukar bli, men skriver alltid promenad ändå, garderar mig liksom.
Hade ätit och tränat bra idag tills jag fick ett sånt där hetssug.. jag är riktigt trött på det asså...
Hade ätit ett äpple och 1/2 portion chokladkvarg gröt. Tog i alla fall bilen och åkte runt. stannde till vid vip och köpte godis. inte alls mycket faktiskt förvånade mig själv, kollade klockslaget för att veta när jag började äta för att veta när jag skulle spy, åkte vidare och köpte naturgodis och vit choklad på ett annat ställe. När jag skulle svänga in och köpa glass på ett tredje ställe så blev jag så jävla trött på allt. JAG VILL JU INTE DETTA!!!
Jag struntade i det och åkte hem istället. Åt allt som allt för mycket men mycket mycket mindre än vad det skulle blivit om jag hetsade, ligger förmodligen väldigt bra till ändå idag.
Så fort jag körde in på parkeringen här hemma så slängde jag in godiset i skåpet och snörade på mig gympaskorna. 2 timmars pw fick det bli och ångesten är inte längre lika stor.
Är i allafall tacksam över att jag lyckades stoppa en hets, även om det blev lite väl mycket... men träningen idag har nog kapat en hel del av dem kalorierna..
 
Träningen idag då
3 timmar promenad
1 spinpass
1 timmas rockring
 
Spin passet var supersvettigt idag, fick använda handuken mellan varje låt haha svettigt!
 

Lördag

Kategori: Allmänt

Gårdagen - Njae sådär asså, suck!!
 
Idag ösregnar det i staden och det känns lite sådär att veta att jag om ca 25 min ska ge mig ut i regnet för att dra ner till gymmet och köra ett spinning pass. Jag tänker inte vara en mes som drar mig ur idag. Jag kör kläder efter väder istället och drar på mig regnjackan och traskar helt enkelt.
 
Idag har jag inget planerat som vanligt, tänkte att jag kanske skulle ta och städa igenom huset och sen sätta på en film och mysa till. Det är ju sånt väder som sagt. Man kan ju börja tända ljus och grejer nu ju.
Myspys på hög nivå.
 
Är det någon som har ett superbra filmtips så får ni väldigt gärna skriva det
 
 
 

True!

Kategori: Allmänt

 

Fredag

Kategori: Allmänt

Somnade ganska fort igår utan några jobbiga tankar alls. Det var så otroligt skönt för det händer så extremt sällan tyvärr. Har börjat läsa en bok nu som faktiskt får huvudet på andra tankar. Har alltid gillat att gå in i en fantasivärld en stund och läsa om någon annan. Ett tag hade jag däremot problem med det, jag läste sida efter sida men var fortfarande fast i jobbiga tankar.. så jag kunde aldrig komma någonstans i boken och förstå vad den handlade om.
 
Idag är det fredag och jag är bjuden på middag hos min kompis ikväll. Middag och myskväll.. hmm. Ska bli jättemysigt faktiskt. Mina kompisar är bäst helt enkelt. Skulle gärna lägga ut en bild, men det vågas icke..
 
Hur som helst så gäller det att alltid vara beredd, nu vet jag inte direkt vad vi ska äta men jag tänker vara beredd på allt. Både fettig mat och godis ikväll. Bara så att inget överaskar mig liksom. Då är det enklare att göra bättre val.
 
Som mamma sa en gång när jag sa att hon borde strunta i vin om hon skulle träna dagen efter, då skulle hon iväg på en middagsbjudning och sa till mig att nej där blir det inget vin. Jag bara HALLÅ!! en middagsbjudning, självklart kommer dem bjuda på vin, du får åtminstone ha det i tanken. Vilket gjorde det lättare för henne att strunta i det eftersom hon var medveten om det..
 
 
Så idag funderar jag på hur jag ska göra med allt, och så är det sådär superfint väder så att man bara vill sitta ute.. men men..
 
Idag ska jag vara tjejen som är hurtig hela dagen för att sedan kunna försöka njuta ikväll till måttliga mängder av både mat och eventuellt godis och spela normal och ha mysigt.
 
Dags att sätta igång då helt enkelt. Ska strax ner till gymmet för ett medelpass
 
 

Att stå emot

Kategori: Summeringar

 Låg och slötittade på filmen perfect body när bror kom förbi och snackade en stund. Sa att jag var trött och strax skulle lägga mig. Vad händer då? han ska iväg och handla och frågar om jag vill ha något.
Köp en ben & jerrys säger jag. herregud.. brukar se om dem säger ja eftersom att den glassen är rätt dyr.
 
Helt plötsligt var jag ombytt till träningskläder och han stänga igen dörren innan jag skulle skrika half baked.
Jag är patetisk. Tänkte igenom vilken tjej det var jag ville vara imorse, och det var då inte tjejen som moffar i sig glass.
Fan vad mörkt det blir ute tidigt nu asså. Det blev 75 min promenad istället för glass och jag är nöjd.

Det var den tjejen jag vill vara.
 
 
Sammanlagt har jag promenerat 2 timmar och 15 minuter idag och kört ett step pass.
 Feedade kroppen med ett äpple och proteinpudding med kvargtopping.
 
Väldigt mycket minus idag
Jag är nöjd!
 

Guess what

Kategori: Allmänt

Ut med det gamla och in med det nya.
Höstens step pass kördes för första gången idag. Känns skönt att göra nya rörelser till nya peppande låtar. Tycker att hon hade valt väldigt bra musik till passet. 
Ni kan inte ana vilken låt hon använde till avslappning och stretchen..
 Birdy - Skinny Love
Jag kände mig väldigt nöjd efteråt när jag satt och stretchade till den låten med hela gruppen. Det är ju sån musik jag lyssnar på i min ensamhet annars. Kunde inte annat än att le.
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Godmorgon! (hoppas jag)
 
Det är fint väder ute, och jag har startat min dag enligt rutin.
Jag har duschat av mig dagarna som varit och hoppas på att dem försvann ner med vattnet i avloppet..
 
Drar ner mot gymmet om en timma och hjälper syrran att biffa innan jag sticker in på ett step pass.
 
Idag tänkte jag lura min hjärna så mycket som möjligt. Om man intalar sig olika saker tillräckligt många gånger så borde man ju tro på det sen.. eller?
 
Jag vill verkligen vända mitt betéende, jag vill inte ha det som jag haft dem senaste dagarna.
 
Jag vill vara tjejen som tränar mer än normalt, både för att gå ner i vikt och för att det är kul.
Jag vill vara tjejen som kan äta mer hälsosam mat fast mindre och ändå gå ner i vikt.
Jag vill vara tjejen som kan träffa kompisar utan att tappa greppet.
Jag vill vara tjejen som är perfekt.
 
Jodå, jag jobbar på det...
.

Varför

Kategori: Allmänt

Jag skriker efter hjälp - Men ingen hör mig
tankarna bråkar och huvudet är kaos.
Jag orkar inte.
Jag vill inte att mitt liv ska se ut såhär, jag vill inte ha det så. Men varför skulle man ta hänsyn till att jag inte vill ha det så?
Alla ska få se, alla ska få ångra. jag ska bevisa.
 
 
Hon ler - Hon är glad
Hon gråter - Hon är ledsen
Hon ler - hon låtsas
Hon gråter - Hon är förtvivlad
 
Hon drar på munnen, sådär som hon alltid gör när hon måste fejka ett leénde
dem tror att hon är glad.
dem lägger inte märke till den tomma blicken som speglar hennes trasiga själ.
dem ser inte vad som sker, dem ser en flicka som ler

En otroligt hemsk dag

Kategori: Allmänt

Varför Varför Varför?
 
När en hetstanke börjar växa är det helt omöjligt att få stopp på den.
Jag försökte med en massa för att få ut den, men hetsmonstret bara växte och var på mig hela tiden.

Idag var det förjävligt.. så fort jag var klar med ena omgången, så var jag på nästa. Det fortsatte så i tre vändor och jag hatar mitt liv. HATAR jag orkar inte. varför kan inte jag bara få vara bra på något. Kunna få vara perfekt. Kunna tycka om mig själv och älska det jag ser i spegeln.
 
När allt det här började var tanken att jag skulle bli smal och fin och perfekt.
Men vad händer?
Jo, jag blir snarare fetare, jag är konstant vattensvullen och snart skallig. Jag förstör min kropp och ansiktet ser slitet ut.
Inte ens det här kan jag. Jag kom ihåg att jag en gång för längesen sa till mig själv att om jag hetsade en gång till så skulle jag ta livet av mig..
ibland känns det som piece of cake, men ibland känns allt helt omöjligt och hopplöst..
 
Inte ens någon träning har det blivit.
 
Får helt enkelt lova att vara i rörelse hela morgondagen.
 
 
 

Inte till 100%

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Idag känns dagen lite halvjobbig måste jag säga. Jag har vaknat upp med en hetskänsla.. ååh och klockan är inte ens halv tio.
Jag orkar inte trycka i mig en massa skit och jag orkar inte trycka ner fingrarna i halsen.
ååh herregud, det här kommer att bli jobbigt.
Borde komma igång med träning istället, men det är så svårt när man väl sitter i hetstankar. Men oavsett så måste det bli någon typ av rörelse idag. Åtminstone promenader tänkte jag, Kanske ett step pass senare.
 
Åhh herregud. Just nu litar jag inte alls på mig själv
 

Bra dag

Kategori: Summeringar

Dagen har rusat förbi och det har varit så otroligt kul att träna precis som jag gjorde förr.
Tydligen kommer höstpassen igång om två veckor, så dem gick fortfarande efter sommarschema vilket gjorde att jag kunde passen utan och innan som vanligt och det gör ju alltid att man kan ta ut sig ännu mer. Man kunde i princip vrida ur mig efter båda passen.
 
Var inte alls hungrig idag, gjorde i ordning chokladbanankvarg. Men tog bara några skedar innan det tog stopp.
Jag brukar inte heller få ångest av min safe food men idag bara skrek hela huvudet sluta när jag åt.. lydde och stoppade in kvargen i kylen igen. Har inte rört den sedan dess...
Så ja, jag är glad att det typ inte blev någon mat alls i alla fall. 
Har ändå orkat med 2 timmars promenad, 1 spinpass och ett medelpass.
Bra S!
 
 
 
 

Spinning <3

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från gymmet efter att ha kört höstens första spinning pass. Jag älskar spinning<3

Ibland kan det kännas motigt men det är alltid så sjukt kul i slutändan. Sen är det väl oftast promenaden ner till gymmet som jag är så otroligt trött på. Men sammanlagt så får jag ju alltid en extra timma promenad när jag går ner till gymmet så det är winwin på det. Slår på stort idag och tänker dra ner på ytterligare ett pass som börjar vid 17.00 ett medelpass blir det då. höstens första där också.
 
Sitter med en stor flaska vatten och tänker ta det lugnt två timmar till innan jag ska dra igen. Har inte känt att jag behöver äta något än.. men får se vad det blir.. har ingen aning?
 

V.33 Måndag

Kategori: Allmänt

Har precis kört min vanliga morgonrutin.
Det är dessutom måndag idag och som alltid nystart för många. Den här måndagen känner jag dock inget jajaja det är måndag, nu måste jag skärpa mig. För det har gått ok dem senaste dagarna och inte förjävligt trots allt. Men det är klart att det kan gå ännu bättre den här veckan. Är till och med själv i huset fram tills på söndag då det är "pappavecka" för min bror igen och alla kommer tillbaka.
Så nu kör jag ordentligt.
 
Om 10 dagar åker jag och mamma till Stockholm för kvalitétstid tillsammans och det ska bli så otroligt mysigt. Kommer att vara där fre-sön och vi ska shoppa, gå runt i stan och bara mysa hela helgen. Så behövligt.
Kommer ju inte direkt undan med någon mat där uppe, men kan åtminstone välja bra alternativ och sen kommer vi att gå väldigt mycket tror jag.
Har även bestämt att om det blir för jobbigt så kommer jag ställa klockan och dra ut på en pw.
Kommer dock troligtvis tappa bort mig då.. haha!

Men jag tror att jag kommer kunna hantera den helgen faktiskt.
Jag längtar, det ska bli så mysigt.

Min dag

Kategori: Allmänt

Nu säger jag snart godnatt. Maten gick halvbra idag tyvärr och jag kände mig riktigt äcklig. Men på något sätt hade jag åtminstone kontroll och startade inte något äckel bara för att det blev mer än planerat som tur är.
Det hade varit mer okej om jag hade kunnat träna som vanligt.. men det där army passet asså. Rumpa och ben har varit som förlamade och jag har knappt kunna komma ur sängen.
Trots all värk så tvingade jag mig ut på en 90 min lång promenad i behagligt tempo och svingade rockringen i en timma. 
 
Imorgon kommer passen på gymmet igång bättre. Inte helt 100%än men lite fler bra pass att välja på. Sen ska jag hjälpa syrran att biffa imorgon ockå. Imorgon får det bli mindre mat. mycket mindre.
 
Åt trots allt inte så mycket så att jag borde gå upp i vikt idag i alla fall och speciellt inte med min lilla "träning" också. Så i det långa loppet så borde det kännas ok. Har bestämt mig för att inte väga mig på ett tag och på något sätt är det nog bra för vågen kan ju flippa bara om man druckit ett glas vatten dagen innan och så "förstör" man en dag för sig själv för att vågen visade plus... men snart ska jag ta en kik i alla fall. Det måste ju gå åt rätt håll i alla fall.
 

Ajj Ajjj Ajj

Kategori: Allmänt

Hej!
Min träningsvärk är verkligen helt otrolig idag asså. Kan knappt gå. hejaheja!!
 
ska träffa en kompis nu så kommer uppdatera senare
 
hejs!

Sen natt,tidig morgon

Kategori: Allmänt

Har börjat känna att jag måste ta igen med mina vänner för att inte tappa dem helt.
Jag känner mig hemsk. Som att jag måste, men jag vet ju att jag vill också bara att det kan bli jobbigt när det inte blir en strukturerad kväll á la moi.
Så igår när jag försökte sova så plingade mobilen till och min syster som var ute frågade om jag var vaken och kunde hämta hem henne och pojkvän från stan. Funderade lite men bestämde mig för att göra det. Så att jag ställde upp mitt i natten var väl bra? dem sa det i alla fall och jag kunde ju ändå inte sova så det gick ju bra.

Klockan 04.00 messar en kompis och är nästan gråtfärdig för att hon gick hem till en kille som hon bara ville åka ifrån. Visserligen vaknade jag inte så tidigt men ringde henne så fort jag vaknade vid 08.00 och hon förstod att jag ringde för att jag ville veta hur det var med henne och att jag var beredd att hämta henne om hon fortfarande var kvar.
Så då blev hon också glad. Bra!
Somnade så sjukt sent igår ändå. Den jävla rösten i huvudet berättade hur värdelös och äcklig jag var hela natten. usch!!
 
Mina ben är näst intill döda idag efter passet igår. Det är skönt att veta att man verkligen tog i. Men det begränsar mig så mycket i träningen.. så nu vet jag inte riktigt vad det blir för någon typ av rörelse idag. Promenader kanske.
 
Jaja, ska träffa två kompisar idag och inte ens samtidigt.. så jag kommer vara upptagen hela dagen tror jag. Men det blir nog bra hoppas jag..
 
Ne nu har jag babblat klart.
Ni får en bild på min största motivationskälla

Can´t wait for the result

Kategori: Summeringar

Körde ett mördarpass tidigare idag. Det var typ värsta armypasset med 8 X 8 set. Jag trodde jag skulle dö!

Nej men det var längesen jag körde ett sånt tufft pass. Benen kändes som gelé hela dagen och det var svårt att få någn annan övning uträttad. Jag kunde inte ens stå på ett ben sådär böjt och ta på mig strumporna utan att fall ihop typ haha! utmattad - JA! Känns super nu i alla fall.
 
Firade bror sedan med hela familjen, till och med mamma kom och det var nästan som när jag var liten. Hela familjen var samlad. MYYS.
 
Åt lite tacos men blev mätt jättefort så åt inte ens hälften av det jag hade på tallriken, sen fikade jag med en bit chokladfudgekaka med grädde. Sjukt onödigt men men. Sen har jag ju inte ätit något annat idag i alla fall.
 
Träningen
45 min army workout
30 min bootcamp calorieburn
30 min med rockringen
 
Jag vill bli smal nu... Nu Nu Nu!!! Jag SKA bli smal. Kan inte riktigt vänta. Jag ska skärpa till mig. Jag ska klara detta. Jag ska ska ska ska ska ska ska ska blir smal!
 

Grattis lillebror <3

Kategori: Allmänt

Godmorgon
Har sovit väldigt bra inatt, så himla skönt. Men min säng håller på att braka sönder, så det måste fixas idag. Benen står typ åt alla håll och så knakar den som fan. Ännu ett tecken på att jag är för tung... sängen går sönder! BRA!
 
Idag fyller min lillebror 15 år. Min fina lillebror håller på att bli stor. Men det är väl så att småsyskon är alltid små oavsett ålder?
Han var så otroligt söt tidigare idag. Pappa frågade vad han ville att vi skulle äta i eftermiddag och jag som alltid kommer undan middagen här kan ju inte strunta i den idag. Pappa kom med en massa förslag som fläskfile,lasagne och massa sånt där fettigt. Vad tror ni lillebror gör?? han kollar på mig sådär intensivt ett par sekunder och vänder sig sedan till pappa och säger att han vill ha tacos. ÅÅh Älskade bror!!

Min bror är så himla bra, han är en sån som lyssnar och som man kan prata med, och som förstår mer än man tror. Dessutom vet jag att han kan prata med mig också. Jag älskar honom<3
 
Det kommer gå bra idag, visserligen ska dem fika med tårta och sånt. Men det tycker inte jag är så svårt att stå emot så jag är helt säker på att dagen kommer gå bra. Nu blir det snart träning.
 
 
 
 

Fasta och Träning

Kategori: Summeringar

Kom nyligen in från min sista promenad och har tagit en varm dusch och sitter nu i pyamas.
Träningen idag har gått så jäkla bra. Ibland behövs inte energi. Utan ren vilja.
 

Dagens träning

1 timma rockring
1 timma powerkickboxning
30 min cardio aerobics
3 timmar promenad
 
Måste få säga att idag är jag faktiskt nöjd. Har inte ens ätit något idag. Lever på gårdagens äckelkalorier

Men det känns i alla fall riktigt bra nu.
Ska nog sätta på en film och lägga mig i sängen. Ska bli otroligt skönt! Imorgon väntar en dag med en massa jobbiga matprövningar. Men just nu känns det bra så jag är alldeles säker på att dagen kommer gå galant.
 
Godnatt
 
 

10 augusti

Kategori: Allmänt

Sov över tiden lite idag. Brukar ställa klockan på halv nio i vanliga fall för att komma upp i någon sådär vettig tid på morgonen.
Gårdagen vill jag inte ens prata om. Men jag har lärt mig nya saker som jag verkligen måste ta in och agera efter för att lyckas med allt.
 
Jag fattar inte hur jag har kunnat vara så värdelös så jävla länge utan att göra något åt det.
 
Jaja tänker inte babbla på mer nu, vi hörs senare

fucked up

Kategori: Allmänt

Usel dag. En riktigt usel dag!

Planering = Trygghet

Kategori: Allmänt

Har insett att mina dagar verkligen ser exakt likadana ut jämt, så jäkla tråkigt men ändå en sån enorm lättnad och trygghet. Bara det att jag ska gå på stan med syster på fredag för att handla present till brorsan som vi ska fira på lördag gör mig orolig.
Dels för att det tar tid i min planering och tänk om jag träffar någon jag känner. läskigt! Jag blir allt mer instängd, har inte pratat med mina vänner på flera veckor.
Jag tar omvägar för att slippa vara social, jag drar upp handen för ansiktet för att gömma mig. jag stänger in mig på mitt rum om vi har gäster.
 
Jag har kommit fram till en sak. Jag tappar så sjukt mycket hår nu att jag blir rädd. Det börjar tappa färgen, har inte längre någon glans och jag kan bokstavligt talat dra handen genom håret och få med mig en hand full med hår. Det är sjukt läskigt.
 
Så tänker jag att jo men jag äter ju faktiskt jättemycket ibland och hetsar man får man ju aldrig upp allt. men jag hetsar ju sällan bra saker. Inte konstigt att jag inte får i mig alla vitaminer och mineraler som jag behöver.Men jag ska lägga till mer b-vitamin i alla fall.
 
Jaja. Maten idag landar på drygt 500kcal idag igen och träningen blev en timmas promenad och en timma kondition på gymmet.
 
Nu ger jag mig för dagen. Mitt helt ok humör rann av mig i duschen tillsammans med flera ton hår. Nu är jag mest rädd och ledsen. Jag vill lägga mig och somna bums.. men det är väl omöjligt.
 

dagen so far

Kategori: Allmänt

Jag fryser, sitter under en filt med både hoodtröja, mjukisbyxor och tjocka skidstrumpor. Brr kallt. Men det är rätt kallt på mitt rum också.
 
Det spöregnar ute och har även börjat åska. Jag tycker att det är mysigt när det åskar ute, och bara för att höja mysfaktorn ytterligare så ska jag nog trippa upp till köket och göra mig en kopp te. Både mysigt och värmande.
 
Det blev en timma inne på gymmet tidigare idag. Jag kör aldrig styrka mer än vad som råkar finnas i ett medelpass eller liknande så det blev 30min på motionscykeln och 30min på crosstrainern innan jag stretchade och gick hem.

Det är så bra att det tar ca 30 min att gå till gymmet, för på det sättet så blir det ju både en timmas promenad och en timmas gym - Gott!
 
Men nu --> Te

jul låtar som pepp?

Kategori: Allmänt

Ännu en morgon!
1. Som vanligt en kopp kaffe
2. peppar inför träning
 
Vaknade ett par minuter innan klockan ringde, det är lustigt det där. Att man ofta vaknar sådär någon minut innan klockan går igång.
 
Ska nog uppdatera vikten snart också, men jag skäms så mycket för det.. inte ok!
 
Idag hoppas jag kunna motivera mig till lite mer intensiv träning och inte bara promenader.
 
Inser att jag sitter och peppar till en jul låt ( all i wan´t for christmas) haha! hur kom den dit?!? Aja stänger ner datorn nu och sticker ner mot gymmet. Bäst att köra igång direkt.
 
 
 
 

Bra dag nummer 2

Kategori: Summeringar

Dagen har gått helt ok och jag borde vara nöjd. Lite besviken på att jag inte kom iväg till gymmet idag heller men det är svårt när passen inte har favoritinstruktörerna som leder. Jag blir inte lika motiverad. Nästa vecka kommer passen igång ordentligt igen i alla fall.
 
Morgonpromenaden som jag drog iväg på blev däremot två timmar lång så det känns bra.
 
Maten har gått bra idag också, under 500kcal. Sååå skönt att inte ha hetsat. Man mår ju bara bra dem minuterna man äter innan ångesten drar över och hela dagen är förstörd.
 
Annars har jag mest suttit inne och varit glad över att jag har tak över huvudet i sånt här regnoväder. Drog fram en gammal målarbok och började färglägga några bilder. Terapi om något! Jag blir så inne i det att jag inte tänker på något, så skönt för allt bara släpper för en stund.
 
Jag skulle vilja veta vad jag fyllde tankarna med för ett par år sedan när det här betéendet inte existerade. Hade jag tagit bort alla tankar om mat, vikt, kalorier och sånt så hade huvudet varit helt tomt. konstigt.
 
 
 

7 augusti

Kategori: Allmänt

Har brutit tröttheten med en kopp kaffe som vanligt. Jag älskar verkligen kaffet på morgonen. Skulle inte kunna tänka mig att byta ut den mot något annat.
 
Ser att det blåser ganska så rejält ute, men det regnar i alla fall inte. Drar nog ut på en promenad och sen gör någon övning hemma. Måste ju göra något innan 12 som sagt och idag får gymmet vänta tills i eftermiddag då det åtminstone idag bör bli något pass på friskis.
 
Har inte mycket mer att berätta just nu, så jag gör väl mig i ordning för att gå ut, och jag gör det på dirren så jag inte struntar i det.. ne men nu är ju jag igång. intala intala, du kan det här!!
 
NU = UT!
 
Ciao!

Måndag - Check!!

Kategori: Summeringar

Dagen har gått bra, Äntligen. Nu kan jag pusta ut.
 
Blev tyvärr inget medelpass dock eftersom det spöregnade och det är som sagt en bit ner till stan att gå.
Men har gått promenad, varit på gymmet och rockat rockring sammanlagt i tre timmar. Så jag är nöjd.
 
Har ätit för ca 500 kcal idag och jag spred ut det i tre mål.
 
Jag mår verkligen så mycket bättre när jag gör på det här sättet. Varför kan jag då inte jämt göra så?.
 
Men nu ska jag sträva efter att följa min lilla planering.
 
Har lärt mig att A och O för mig är verkligen att komma igång med någon typ av träning på förmiddagen. Så det måste jag verkligen göra oavsett hur trött jag är. Det räcker liksom med en promenad.
Underskatta inte era promenader.
 
Nu ska jag gå upp och kolla igenom kylen för inspiration till morgondagen. Det brukar fungera bra att sitta kvällen innan och bestämma vad jag ska äta. Har absolut inga förbud nu, det är mängden jag får hålla koll på.
 
Tror att jag lägger mig sen, sov inte så mycket inatt.
 
Godnatt!
 
 

Åh, jag älskar ju det här <3

Kategori: Allmänt

Tränar man på morgonen så gör man klokare val under dagen sägs det, det är sant och det stämmer väldigt väl på mig.
Efter morgon kaffet imorse drog jag på mig träningskläderna och promenerade halvtimman ner till stan och in genom friskis entré (galet vad skönt det var att komma dit) Det var inte alls mycket folk och jag kunde känna mig trygg med vad jag än gjorde. Det blev 20 min cykel, 10 min rodd och 30 min crosstrainer innan jag strechade och promenerade halvtimman upp igen, med en helt annan känsla i kroppen.
Jag vet ju att jag älskar att träna och jag vet att jag kan klara detta.
 
 

När jag kom hem blev det frukost/lunch iform av keso,kvarg och miniyoggi toppat med blåbär och ett par branflakes. För första gången på länge känner jag mig nöjd.
 
i eftermiddag blir det debut för hösten med ett medelpass. Var så sjukt länge sen, så det ska bli riktigt roligt.
 
varför går man alltid crazy första dagen man bestämt sig för något?? jaja jag har ändå så mycket fett att bli av med.
 
 

Måndag - som alltid nya tag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Hade lite problem att sova inatt och tänkte då att om jag ställer mig och rockar rockring ett tag så har jag redan startat dagen med lite träning vilket alltid är super. Min nya dag startar ju inte efter att jag vaknar utan när klockan är efter 00.00 så att jag vet vad jag ska gå efter.
 
Letade igenom en massa gamla anteckningar och läste i mina dagböcker samt tittade tillbaka i arkivet på min förra blogg hur jag gjorde innan julas förra året. Bestämde mig för en variant av dagsplanering och hoppas kunna följa den något sådär nu. Detta borde kunna motverka hets men som sagt man vet ju aldrig, men jag är villig att försöka jämt och ständigt så..
 
Har snart druckit upp min kopp kaffe och tänkte bege mig ner mot gymmet en sväng. I vanlig ordning gick jag alltid på ett pass vid den här tiden, men nu har inte alla passen kommit igång efter sommaren än så det får blir en sväng på gymmet. Men från och med nästa vecka börjar passen komma igång bättre igen.
 
Ha en bra dag!
 

Crapy day!

Kategori: Allmänt

Told you!! Usel dag, planerar inför nästa vecka. Har en ny grej på gång som jag hoppas på!
 
 
 

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Mitt kaffe var slut imorse  = Ledsen tjej
 
Men vad som gjorde mig på bättre humör var att vågen pekade neråt idag också! brabrabra
 
Idag ska jag som sagt till mormor och fira henne eftersom hon fyller år. Jag bara hoppas att jag sköter mig ordentligt. Håller alla tummar jag kan för att det ska gå bra, men jag har den där känslan i magen att det kommer gå skit.. inte bra.
 
Sen blir det lite träning idag också som vanligt.
Pappa och lillebror kommer även och bor här nästa vecka igen så då kommer jag inte vara själv något eftersom bror har sommarlov. både kul och lite jobbigt. Men jag älskar dem<3
 

Monstret var hungrigt..idag igen

Kategori: Summeringar

 
Kom igång sådär sent med träningen idag också vilket ledde till att jag hetsade innan jag började. Så jävla ovärt!!
Jag vet i alla fall att det inte alltid är så att jag måste ha en massa sött eftersom jag tydligen kan gå lös på både knäckebröd, keso, yoghurt och varma koppen... Det är någonting inom mig som måste fyllas.
(Ett stort jävla hungrigt monster)
 
Jag verkar ha kommit in i ett allt eller inget tänk igen. Jag måste hinna stoppa det för jag vill kunna stoppa när jag bestämt att jag ska sluta. Men det verkar näst intill omöjligt.
 
Träningen blev mer lågintensiv idag.
45min rockring
1h15min pw
 
Är allt eller inget monstret igång imorgon igen så blir det förmodligen hets... mormor fyller år och vi ska fika där... det blir en prövning, får väl se hur det går. Ska försöka stå emot men det är ju just det som är mitt problem.
 

update

Kategori: Allmänt

Okeej!
 
att plocka blåbär är väl inte sådär jättekul. men det blev endel i alla fall. Dessutom sprang tiden iväg trots allt.
 
Nu är jag lite halvseg och ska nog kolla igenom ett avsitt One Tree Hill innan jag börjar med dagens träning.
 
 

Sent morgoninlägg

Kategori: Allmänt

Vaknade vid 8 imorse men bestämde mig för att sova lite till. Kändes som två minuter men klockan var nästan 11 nästa gång jag kollade på klockan.
 
Ställde mig på vågen som visade neråt --> glad tjej! men väger fortfarande för mycket. Fattar inte att jag tillät mig att gå upp alla kilon som jag redan hade gått ner. Försökte nämligen sluta spy ett tag men kroppen tog åt sig ganska mycket och jag åt nog mer än jag borde. Usch, nee nu är det nernerner som gäller.
 
 
Gjorde min vanliga kopp kaffe som alltid smakar så bra på morgonen och svalde min vitamin samt krom tablett och nu är jag redo för dagen.
 
blåbärsplockning och träning står på schemat idag.
 

Dagens summering

Kategori: Summeringar

Dagen började lite väl slappt och det var nog det som ledde till en mindre hets senare på dagen.. typiskt. Men för att inte deppa ihop helt får jag väl säga att den var mycket mindre än vanligt, jag åt även bara lätta saker och inte en massa bröd och skit, och jag fick upp det mesta tror jag. I övrigt har jag inte ätit något som fått stanna kvar. Det blev alltså bara hetsen då.
 
Efter den lilla katastrofen kom jag igång med träningen i alla fall och galet vad jag svettades idag. Körde en massa kul program på youtube. hittade massa pass från 80 och 90-talet som var ganska kul faktiskt.
 
 
Imorgon ska jag ut och plocka blåbär med mamma, ska bli jättemysigt, hon frågade även om jag ville äta hos dem imon eftersom alla ska dit. men jag tror att jag hoppar det faktiskt. Dessutom hetsade jag upp deras glass.. så det skulle bli extremt pinsamt om hon ska bjuda på dessert och undrar vad typ två lådor glass har försvunnit... bra där!
 
(åt inte två lådor glass idag dock) Borde ersätta sånt där innan jag försätter mig i såna situationer.. får tänka på det i fortsättningen.

Coffe, great start of the day

Kategori: Allmänt

Jag kickstartar dagen med en kopp kaffe i sängen. riktigt gott!
 
Idag blir det mer träning, annars har jag inget planerat för dagen som vanligt. Men det är så mina dagar brukar se ut så jag ska inte klaga.
Men jag har verkligen förlorat mitt sociala liv och har inte gjort något på hur länge som helst. Antar att mina föräldrar kommer tjata på mig mer den här hösten om att jag måste göra något. Fast det borde ju vara på tiden.
 
Aja, jag tänker inte deppa ihop här innan klockan ens är tio. Det är inte särskilt smart av mig. Så idag ska jag uppfylla min krav som jag satt upp för dagen och sen vara stolt över att jag gjort det jag ska.
 
Ha en fin dag!
 

Yes! En bra dag

Kategori: Summeringar

Första gången på länge som jag har en bra dag, och jag är så otroligt glad för det.
Det känns annorlunda nu, det känns nytt men ändå gammalt. Det känns som om jag kommer fixa det här nu. Jag har ju klarat det innan och jag vet exakt vad jag bör göra för att komma dit och det är precis vad jag tänker göra.
 
För att kickstarta allt detta så bestämde jag mig för att fasta idag. Jag blir alltid motiverad av att fasta och det är en bra start för att släppa allt gammalt och börja om på nytt det med. Känns bra!
 
Så ingen mat idag alltså och träningen landar på ganska exakt två timmar vilket var planerat. Brabra!
 

En ny start

Kategori: Allmänt

Hej på er alla fina där ute. Vet att det inte är många som läser min blogg just nu men den motiverar mig verkligen till min rätta väg och det känns så bra. Måste lägga dem senaste dagarna och veckorna bakom mig och bara fokusera fokusera och fokusera på hur jag egentligen vill att allt ska vara nu.
 
 
Har börjat min sena morgon med en kopp kaffe och lite bloggläsande. Tänkte gå ut och lägga mig i solen, men det verkar som om den kanske hinner försvinna innan jag har förflyttat min gigantiska bakdel till en solstol i trädgården.. Aja skitsamma, blir nog lite mer bloggläsning och lite nedladdning av musik till min ipod.
 
Senare idag blir det träning av något slag. Är så less på att friskis inte har kommit igång ordentligt med sina pass än. Får vänta till vecka 33 innan jag blir nöjd. Men ett litet utbud har dem i alla fall.
 

Min sjuka tankeverksamhet

Kategori: Allmänt

Godkväll!

Har bloggat på en annan blogg tidigare som ett par av mina vänner visste om. Nu vill jag vara helt anonym och känna mig helt säker när jag skriver inlägg på bloggen. Delar med mig av mycket, vilket gör att jag hellre är anonym och kan berätta precis vad som faller mig in.

 

Bloggen kommer jag ha för att skriva av mig och motivera mig att gå ner alla kilon till min målvikt.

Kände för en nystart. Känner någon igen mig på mitt sätt att skriva från min gamla blogg så säg gärna till.